
لیزر موهای زائد هورمونی | آیا با مشکلات هورمونی لیزر موهای زائد موثر است ؟
لیزر موهای زائد هورمونی چیست ؟ چگونه میتوان مشکلات هورمونی بعد از لیزر را حل کرد ؟ رشد موهای زائد بدن بعد از لیزر به دلیل مشکلات هورمونی
اولین سوال این است که
همانطور که در جدول دیده میشود لیز مو کلا(در طی عمر شخص!) 7 الی 10 جلسه نیاز دارد و میزان درد کم – Stubble free یعنی بدون ته ریش
نتایج هم بلند مدت است اگر هر سال انجام شود کلا 3 ساعت در سال نیاز است! اما یک اصلاح ساده 39 ساعت زمان میبرد!
آیا لیزر موهای زائد برای افرادی که مشکلات هورمونی دارند موثر است ؟
در جواب باید گفت خیر بسیاری از افرادی که مشکلات هورمونی دارند , بعد از لیزر دوباره موهای بدنشان رشد میکند .
پس قبل از لیزر موهای زائد باید مشکلات هورمونی بدن را ابتدا حل کنید سپس به سراغ موزدایی بالیزر بروید و یا از روش اپیلاسیون یا روش های موزدایی دیگر استفاده کنید.
همانطور که میدانید برای از بین رفتن موهای زائد 3 روش وجود دارد. دارو،لیزر،الکترولیزر که لیزر از همه روش ها موثر تر است.
لیزر در یک جلسه باعث از بین رفتن دائمی موها نمیشود بلکه هر جلسه موها نازک تر میشوند تا اینکه ریشه مو کاملا از بین برود.
معمولا بین 4 تا 6 جلسه نیاز است که مداوم هر یک ماه لیزر انجام شود در واقع معمولا بعد از 4 تا 6 جلسه لیزر هر 6 ماه یک بار (بین 3 تا 4 بار) آن را انجام میدهیم. به این شکل میزان موها به طور متوسط 66 تا 90درصد کمتر میشود.
در صورت اینکه فرد به تازگی افتاب گرفته باشد پوست فرد اسیب میبیند و اگر بعد از لیزر موارد بهداشتی را رعایت نکند ممکن است پوست اسیب ببیند.
همینطور اگر فردی که از لیزر استفاده میکند مهارت درست نداشته باشد و شرایط دستگاه را نداند ممکن است منجر به ایجاد زخم شود.
سیستم های لیزری
2 نوع سیستم و مکانیسم برای از نابودی موها زائد وجود دارد
سیستم لیزر و سیستم غیر لیزری.
دستگاههای غیر لیزری، سیستمهای نوری هستند که ipl مینامند. این دستگاه مناسب هستند اما قدرت کافی به قدرت لیزر نیست. چون سیستمهای لیزری گران هستند سیستم غیرلیزری ipl طراحی شد که دسترسی به آن آسانتر و هزینههایش کمتر است اما در عین حال عوارض و احتمال سوختگی پوست و بازگشت مو با آن بیشتر است.
در بارداری بهتر است از لیزر استفاده نشود اما در زمانشیردهی مشکلی ندارد
میزان درد در افراد مختلف، متفاوت است. درد آن درحد متوسط است و شدید نیست. برای کمتر شدن درد و به صفر رسیدن برای افرادی که حساس هستند میشود از پماد بیحس کننده استفاده کرد تا دردناک نباشد.
افرادی که كه باردار هستند، افرادی که بیماریهای عصبی و ممکن است جای لیزرشان را بکنند و دستکاری کنند و کسانی که به خاطر شغلشان مجبورند ساعات طولانی در آفتاب باشند و همچنین کسانی که در محل مورد نظر، عفونت فعال یا زخم دارند باید تا زمان بهبود عفونت و زخمشان صبر کنند و از لیزر موهای زائد استفاده نکنند.
چه افرادی برای انجام لیزر مناسب نیستند؟
وجود اختلالات هورمونی و علائمی که به نفع آنها وجود دارد (مثل نامنظمی سیکل قاعدگی، ریزش موی سر، جوشهای مکرر صورت و سابقه نازایی): از آنجا که اختلالات هورمونی در بسیاری از بیماران پرمو دیده می شود حتما بیمار باید از این جهت بررسی شود و گرنه درمان با لیزر تاثیر نداشته و به درازا خواهد کشید.